Notice: Array to string conversion in /home/nanotec/public_html/nanolex.bg/wp-content/plugins/magee-shortcodes/Includes/Classes/Helper.class.php on line 305

TAR REMOVER е специален почистващ препарат на разтворима основа за лесно премахване на катран и битум. Без да съдържа халогенирани въглеводороди, е подходящ за всякакви устойчиви на разтворители повърхности и материали.

Нанесете продукта неразреден върху суха повърнаст и изчакайте да реагира. Ако е необходимо, довършете на ръка и изплакнете със струя под налягане или използвайте микрофибърна кърпа за избърсване на остатъци. Nanolex Tar Remover е разработен, тестван и произведен в Германия.

Разфасовки: 750ml. и 5000ml.

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com

Nanolex Tar Remover е специализиран почистващ препарат за безпроблемно отстраняване на асфалт, катран, битум, остатъци от лепила, както и други такива вещества на петролна основа. Без халогенирани въглеводороди, той е подходящ за всички повърхности и материали от ектериора на автомобила, които са устойчиви на разтворители.

Начин на употреба:

Нанесете продукта неразреден към суха повърхност и оставете да реагира за кратко време, за да разтвори полепналата мръсотия. Ако е необходимо можете да приложите и механична намеса, като разтриете с гъба и изплакнете обилно с вода. Можете да използвате и кърпа от микрофибър или памук, за да избършете всеки остатък от вече развторените полепи, а след това да изплакнете с вода. Nanolex Tar Remover е разработен, тестван и произведен в Германия!