Notice: Array to string conversion in /home/nanotec/public_html/nanolex.bg/wp-content/plugins/magee-shortcodes/Includes/Classes/Helper.class.php on line 305

Nanolex SiSplash е изключително лесен за използване, но високоефективен и дълготраен сийлънт! Предназначен да се свързва с всички външни автомобилни повърхности, включително фолия и PPF.
Nanolex SiSplash работи незабавно върху мокри и сухи повърхности и е изключително ефективен при осигуряване на изключителен блясък, в комбинация с невероятна хидрофобност и копринено гладко докосване. Nanolex SiSplash може да се използва като самостоятелен продукт, или за подобряване на предварително нанесени покрития Nanolex.
Nanolex SiSplash се нанася пестеливо върху външните повърхности след измиване, докато повърхностите все още могат да бъдат мокри. След това се изплаква и изсушава както обикновено. Оставя копринено гладка на допир повърхност. Колата ви вече ще остане по-чиста, за по-дълго време и ще изисква по-малко усилия при пране. Използван, като продукт за поддръжка на керамичните покрития на Nanolex, той ще удължи многократно живота им!
Nanolex SiSplash е разработен, тестван и произведен в Германия.


 

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com