Notice: Array to string conversion in /home/nanotec/public_html/nanolex.bg/wp-content/plugins/magee-shortcodes/Includes/Classes/Helper.class.php on line 305

Тъй като фаровете и техните лещи са изработени от поликарбонат, те се нуждаят от изключителна защита, особено срещу влиянията на околната среда и излагането на слънце. Ето защо, имаме задача да продължаваме проучването и разработването с цел да осигурим най-качествения продукт на пазара. Nanolex Si3D Headlight има, недостижими за конкурента, характеристики. Изисканите съставки, на основата, на които е съзаден слоят, генерират необратима молекулярна връзка с акрилни и поликарбонатни повърхности.
UV-стабилен и модифициран акрилен колофон формира 3D структурата на Nanolex продуктите, придавайки лекота при почистването, устойчивост на драскотини и брилиянтен блясък на третираната повърхност. В допълнение на естествената UV устойчивост на слоя, бронята от UV абсорбери, , radical scavengers и антиоксиданти гарантират опитмална защита на фаровете и лещите от UV-предизвиканато влошаване на състоянието и от влиянията на околната среда.  Благодарение на тази авангардна технология, нашите слоеве са бързи и лесни за нанясане, както и изключително качествени. Nanolex Si3D Headlight  е разработен, тестван и произведен в Германия.

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com