Notice: Array to string conversion in /home/nanotec/public_html/nanolex.bg/wp-content/plugins/magee-shortcodes/Includes/Classes/Helper.class.php on line 305

REACTIVATING SHAMPOO e създаден, за да почисва и защитава Вашия автомобил с една, елементарна стъпка. В процеса на почистване, модерната формула създава химическа и молекулярна връзка с предишно-нанасяните защитни слоеве и ги освежава.

Боядисани повърхности, уплътнени с Nanolex уплътнители, или други Nanolex продукти, получават дори по-добра защита. Капкообразуването е също значително подобрено (което пък подпомага самопочистването чрез „Лотус ефекта“) Nanolex Reactivating Shampo съдържа високотехнологични отмиващи средства, които оставят автомобила почти изцяло сух, след изплакване с чиста вода.

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com

Nanolex Reactivating Shampoo е предназначен за почистване и защита на вашия автомобил в една единствена, лесна стъпка. Докато измивате вашия автомобил, модерната формула на шампоана образува химическа и молекулярна връзка с по-рано прилаганите защитни слоеве и ги освежава.

Екстериорните повърхности запечатани с Nanolex защитни покрития или други вакси, сийлънти или перманентни покрития, стават по-добре защитени, като резултат. Отперлването на водата от повърхностите става още по-добре изразено, което от своя страна спомага за самопочистване чрез „Ефекта на лотоса“.

Nanolex Raectivating Shampoo също съдържа високотехнологична добавка, която спомага и за по-доброто изплакване и подсушаване на автомобила, като той ще остане почти напълно сух след обилно изплакване с чиста вода директно от струята на маркуча.

Шампоана е силно концентриран и лубрикира отлично повърхностите, когато измивате с него, а така няма да се притеснявате от надрасквания. Неговата обилна пяна разтваря и повдига мръсотията от повърхността, а тези лубриканти спомагат за по-доброто и отстраняване, когато миете ръчно с ръкавица или гъба.

Начин на употреба:

За най-добри резултати, използвайте разреждане от 400: 1 (вода: продукт), което се равнява на 40 мл в кофа от 10 литра вода. Просто добавете необходимото количество шампоан в кофата и след това я напълнете до горе с вода, така тя ще разбърка шампоана докато я пълни.

Шампоана е идеален и за използване с пенообразувател, заради високата си пенливост, а в този случай и в зависимост от пенообразувателя, за да получите отлични резултати дозировката може да е различна. Обикновено се добавят 40 мл от Nanolex Reactivating Shampoo в пенообразувател от един литър и се допълва с вода!