Notice: Array to string conversion in /home/nanotec/public_html/nanolex.bg/wp-content/plugins/magee-shortcodes/Includes/Classes/Helper.class.php on line 305

Nanolex Optimizer е универсален и мощен продукт. Може да се използва като ефективно средство подпомагащо нанасянето на керамични покрития така и при полиране, при пасти които съдържат високомолекулни полимери. Optimizer осигурява много по-лесно полиране на третираната повърхност. Nanolex Optimizer се разтваря в нанесеното покритие и омекотява съставките, които иначе биха били твърде агресивни, лепкави или неразтворими. Това означава, че рискът от надраскване и / или раздробяване на меки и деликатни бои е значително намален. Разработена и проектирана като перфектно съвместима с всички керамични покрития от Nanolex Si3D-типове, Nanolex Optimizer намалява времето, необходимо за апликацията на покритията и прави прилагането на полиращите съединения по-ефективно, лесно и безопасно за боята.

Внимание: когато се използва за подпомагане на приложението на керамични покрития, потребителят трябва да внимава да приложи адекватно или дори двойно количество керамично покритие. Препоръчва се за екстремно меки лакове, за предотвратяване на фини драскотини нанесени от самите апликатори.

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com