Notice: Array to string conversion in /home/nanotec/public_html/nanolex.bg/wp-content/plugins/magee-shortcodes/Includes/Classes/Helper.class.php on line 305

MICROFIBER WASH е специално създаден за микрофибърни кърпи и други аксесоари. Висококачествени микрофибърни инструменти като устройства за полиране, кърпи за сушене, ръкавици за миене и апликатори се нуждаят от подходящо измиване, за да се запази тяхната микрофибърна структура и пълна функционалност.
Специалната формула, която не съдържа изкуствени аромати и избелващи вещества, осигурява безкомпромисно, но все пак умерено измиване без никакви остатъчни следи. Резултатът се проявява в по-дълъг живот на микрофибърните инструменти с непокътнати капилярни структури и незасегнат капацитет за премахване на мръсотия. Амфотерните повърхностноактивни вещества със забележителни почистващи свойства предотвратяват оставянето на следи и ефект на замазване, когато микрофибърните инструменти са използвани, а ваксите, полимерите и остатъците от полиране са напълно отстранени. Специално-създаденият препарат служи за оптимално почистване на инструменти за полиране.

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com

Nanolex Microfibre Wash е течен силно концентриран препарат, създаден специално за пране на микрофибърни кърпи и аксесоари. Висококачествените микрофибърни изделия, включително ръкавици за измиване, кърпи за подсушаване, шлифовъчни и полиращи гъби и апликатори трябва да бъдат добре измити, за да се предпази структурата на микрофибъра и неговата функционалност.

Специалната формула на Nanolex Microfibre Wash е без изкуствени аромати, избелители и омекотители. Тя осигурява голяма почистваща сила, за да премахне остатъците от полиращи пасти, сийлънти, перманентни покрития или вакси от материите, но в това време е изключително нежна към тях. Това води до по-продължителни експлоатационен период на микрофибърните кърпи по отношение на абсорбационните и премахващите мръсотията способности, които са двете от най-често засегнатите качества при ползване на масовите детергенти за пране.

Освен за пране на микрофибърни кърпи, гъби и апликатори, Nanolex Microfibre Wash е идеален за почистване на ръкавици за измиване от агнешка вълна.

Начин на употреба:

За цикъл от половин пране при стандартните перални машини за пране до 8кг, добавете 30 мл в чекмеджето за перилен препарат и изберете цикъл на измиване с максимална температура от 40 ° C и максимална скорост на центрофугиране на 1000 об. Използвайте 50 мл за цикъл от цяло пране.

*След измиване, трябва да се даде възможност на вашите микрофибърни кърпи и подложки да изсъхнат по естествен начин. Избягвайте сушенето на изделията от микрофибър в сушилня, под директна слънчева светлина, както и поставянето им върху или в предната част на радиатори и други източници на топлина, тъй като така ще се свият полиамидните тъкани в тях и по този начин се намали мекотата им и абсорбационната способност.