Notice: Array to string conversion in /home/nanotec/public_html/nanolex.bg/wp-content/plugins/magee-shortcodes/Includes/Classes/Helper.class.php on line 305

Nanolex Interior Dressing Интериорът на автомобила се състои от широка гама от материали, включително пластмаса, винил и кожа. Всички тези повърхности трябва да бъдат почистени и обгрижвани правилно, за да изглеждат най-добре. Interior Dresing Nanolex е специално формулиран, за да помогне в грижата и външния вид на повърхността. Обработените материали ще бъдат подмладени, но без лъскава или мазна обработка.

Пластмасата, кожата и винилът се използват широко в интериора на автомобила, от седалките и облегалките на седалките до таблата и картите на вратите. Тъй като повечето шофьори прекарват повече време в интериора на автомобила си, отколкото в екстериора, запазването на свежата кабина е неразделна част от удоволствието от шофирането на автомобила.

Nanolex Interior Dressing е предназначена да предпазва вътрешните повърхности от износване. Антистатичната, немазна формулировка отблъсква праха, като по този начин поддържа интериора по-свеж. Лесен за употреба, просто напръскайте и избърсвайте с мек микрофибър за подмладяващ вид, който продължава.

Характеристики и ползи:

  • Немазната формулировка помага за отблъскване на праха
  • Освежава външния вид на интериора
  • Безопасен за употреба върху пластмаса, кожа и винил
  • Оставя защитно, матово покритие
  • За най-добри резултати първо почистете интериора с помощта на Nanolex Cleaner Concentrate или Nanolex Interior Cleaner RTU

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com