Notice: Array to string conversion in /home/nanotec/public_html/nanolex.bg/wp-content/plugins/magee-shortcodes/Includes/Classes/Helper.class.php on line 305

INTERIOR CLEANER RTU e създаден за деликатно почистване на всички интериорни повърхности като кожа, винил и пластмаса. Леки, сформиращи пяна, повърхностно активни вещества(прахообразни) с впечатляващи овлажнителни свойства премахват мръсотия, масло, мазнини и никотин лесно и ефикасно. След употреба на Nanolex Interior Cleaner, повърхостта придобива чист и свеж вид, без черти и без излишна лъскавина.

Nanolex Interior Cleaner не съдържа фосфати, киселини и каустик. Разработен, тестван и произведен в Германия. Разклатете добре преди употреба. Пазете от деца.

INTERIOR CLEANER RTU е готов за употреба

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com

Nanolex Interior Cleaner е предназначен за нежно почистване на вътрешните повърхности на автомобила, като кожа, винил и пластмаса. Формулата на продукта е изключително нежна към всички тези повърхности, а същевременно с голяма почистваща сила, за да премахнете ефективно и без големи усилия замърсяванията от тях.

След използването на Nanolex Interior Cleaner, повърхностите остават чисти, без омазнявания и без излишен блясък.

Продукта е предпочитан от хората, които държат на оригиналният вид на материалите в интериора!

Nanolex Interior Cleaner е без фосфати, без киселина и със сигурност няма да навреди на нито една повърхност в интериора на автомобила ви. Той е разработен, тестван и произведен в Германия! Разклатете го добре преди употреба!

Начин на употреба:

За най-добри резултати, Nanolex Interior Cleaner трябва да се пръска върху микрофибърна кърпа и след това с нея старателно да избърсвате повърхността, докато тя стане чиста, а накрая да я оставяте да изсъхне естествено.

Когато се изисква по-интензивно почистване, Nanolex Interior Cleaner трябва да се пръска директно върху повърхността и внимателно с помощта на четка за почистване да се разтрива, а накрая всички отделени остатъци да се избършат с микрофибърна кърпа и да се оставят материите да изсъхнат естествено.

За максимални резултати, препоръчваме да използвате микрофибърна кърпа на Nanolex!