Notice: Array to string conversion in /home/nanotec/public_html/nanolex.bg/wp-content/plugins/magee-shortcodes/Includes/Classes/Helper.class.php on line 305

GLASS POLISH е киселинен лак на водна основа, създаден за почистване на стъклени повъхности и за премахване на упорити, дълбоки замърсявания. Комбинира физични, абразивни срязващи агенти с химическо почистване чрез микро-абразиви и лимонена киселина.

Nanolex Glass Polish оставя огледалните повърхности, напълно подговени за нанасяне на Nanolex glass sealant.

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com

Nanolex Glass Polish е полираща паста на водна основа, предназначена за дълбоко почистване на стъклени повърхности и отстраняване на леки драскотини и натрупана оксидация. Чрез комбиниране на кварцови микро абразиви и почистващи съставки, Nanolex Glass Polish бързо и ефективно премахва всички следи от свързаните с повърхноста замърсявания.

Полиращата паста е особено полезна, когато искате да поставите защитно покритие върху стъклото в последствие.

С нея можете да премахнете редица проблемни състояния на стъклото като варовикови отлагания, петна от киселинни дъждове, финни драскотини от чистачки, петна от птичи екскременти и т.н. Дори само след употребата на Nanolex Glass Polish вие ще се радвате дълги седмици на хидрофобният ефект на стъклото, причинен от пастата и на кристална видимост в дъждовно време.

Начин на употреба:

Nanolex Glass Polish може да се ползва на ръка или с машина, със съответните адаптори за целта.

– Почистете стъклото с препарат за стъкла

– Поставете няколко капки(4-5) от продукта върху микрофибърен апликатор или върху полираща гъба за машинно полиране. С Dual Actoin Polisher работете на степен 2-3, а с Ротационна полираща машина на 600-900 оборота в минута.

– Втрийте продукта върху стъклената и увредена повърхност и обработвайте докато отстраните дефектите и ефекта от полирането ви удовлетвори.

– Почистете старателно с микрофибърна кърпа и ако е необходимо отстранете остатъците с от продукта с Nanolex EX и поставете вашата любима вакса, сийлънт или перманентно покритие, за да предотвратите повторното образуване на водни петна и натрупването на оксидация.

* Ако ползвате машина за третирането на стъклото, то трябва да го пръскате с вода, тогава когато пастата започне да засъхва прекалено, така, ще използвате пълният и ресурс!