EX представлява неабразивен почисващ агент, който премахва масла, остатъци от лак, филъри, мазнини и други замърсявания, за да подсигури ефикасността на уплътнителите, които трябва да се свържат качествено с боядисаната повърхност.

Nanolex Ex гарантира пълна готовност на повърхността за полагане на Nanolex уплътнители.

Разфасовки: 750ml. и 5000ml.

За поръчки: +359 890 580 997 / nanolexbg@gmail.com

Nanolex EX Intensive Cleaner е химически почистващ препарат на алкохолна основа, който е предназначен за интензивно почистване на автомобилните повърхности преди прилагането на вакса, сийлънт или перманентна защита, както е и препоръчваният продукт за почистване на лаковата повърхност преди нанасянето на Nanolex Si3D Coating.

Препарата е предпочитан и от професионалните детайлъри за периодични проверки между полиращите процеси, когато повърхността трябва да е идеално чиста. Той бързо и ефективно премахва всички следи от остатъчни филери от полиращите пасти при полиране, мръсотия и масла, оставяйки идеално чиста повърхност след себе си, готова да поеме всяка една защита след това, а така ще бъдете сигурни, че тя ще се захване идеално за повърхността.

Nanolex EX Intensive Cleaner е коренно различен от традиционните почистващи продукти на основата на изопропил алкохол(IPA). В него за добавени специални полимери, които в процеса на триене спомагат за предпазване на повърхността от надраскване със самата микрофибърна кърпа, особено важно за меки и чувствителни лакове при финалните полиращи процеси. Също така самите почистващи агенти не изсушават прекомерно лака, както прави чистият изопропил алкохол.

Начин на употреба:

Няколко впръсквания върху желаната повърхност последвано от почистване с качествена микрофибърна кърпа!

* При многократна употреба е възможно да изсуши прекалено кожата на ръцете, затова препоръчваме да използвате защитни ръкавици!